El Teatre dels Catòlics s’emplena de sensualitat

Comparteix-ho amb els teus amics:

El 29 de març a les 20h arriba al Teatre dels Catòlics l’estrena de “Sensualitat de dona”, una proposta protagonitzada per la trapezista Adela Sampol, la ballarina Marta Munyoz i la músic Rocío Romero Grau, les quals mostraran mitjançant les seves disciplines la visió personal envers la sensualitat femenina.

Una singularitat dins les seves actuacions habituals ja que gràcies a l’impuls de la nova programació del Centre Cultural dels Catòlics; el Festival TAEP’14 (Tastets d’Arts Escèniques de Proximitat) juntament amb la col•laboració de l’Associació Teatral La Companyia Pic Pic, oferiran excepcionalment aquesta posada en escena de tres temps en que cadascuna farà emergir tot el relacionat amb aquesta qualitat del caràcter en termes femenins.

L’entrada té un cost de 7€ i ja es poden reservar al Restaurant dels Catòlics, al acabar la representació i també per 7€ es podrà gaudir d’un tastet que maridarà amb l’espectacle “Sensualitat de dona”, dues tapes acompanyades d’una copa de vi.

Aquesta és una de tantes propostes que la direcció de l’entitat portaran a terme dins el marc de la nova programació Tastets d’Arts Escèniques, amb la intenció de dinamitzar el Teatre i alhora donar peu a artistes locals per demostrar el seu talent. Una proposta que permet revitalitzar el centre fundat a l’any 1878, i que gràcies a la renovació del Restaurant que ofereix una nova imatge, menú i juntament, amb les propostes culturals, conviden a gaudir d’unes nits de dissabte ideals.

cartell