El Teatre s’omple amb Fedra per celebrar el Dia Internacional Principal d’Olot del Teatre

Comparteix-ho amb els teus amics:

Fedra, enamorada del seu fillastre Hipòlit, no escolta el que li dicta la raó i, encegada per la passió, li confessa el seu amor. Hipòlit la refusa i Fedra, ferida pel rebuig, es torna a deixar emportar per un arravatament i calumnia en públic el seu fillastre.

20140323.Fedra

Sergi Belbel dirigeix aquesta destacada obra del classicisme francès que, en paraules del mateix director: “retrata el desig femení, l’amor no correspost, la pulsió sexual soterrada i exorbitant, el sentiment de culpa, de l’autodestrucció, de la vulnerabilitat i dels perills de la passió, de la complexitat de les relacions familiars i dels tabús de la nostra societat”. L’obra està escrita i interpretada a través de versos alexandrins, simples, entenedor, directes i plens de força i teatralitat, amb Emma Vilarassau assumint el repte de donar vida a un dels personatges femenins més importants del teatre de tots els temps.

L’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot ha programat aquest espectacle el dijous 26 de març, al Teatre Principal d’Olot, coincidint amb el Dia Internacional del Teatre, que se celebra l’endemà, el 27 de març.

Les últimes localitats disponibles es poden adquirir a través del web d’Olot Cultura, o de forma presencial a Can Trincheria i al Teatre Principal d’Olot.

Visita guiada a l’exposició de Xavier Carbonell

Dissabte 28 de març, a les 12 h, a la Sala Oberta

El Museu de la Garrotxa organitza aquest proper dissabte una visita guiada a l’exposició “Xavier Carbonell. Una vida lligada a l’art”, a càrrec del mateix artista.
L’activitat és gratuïta.

Comparteix-ho amb els teus amics: