El tercer premi de la Grossa de Cap d’Any cau a Olot. Comprova el teu bitllet AQUÍ

Comparteix-ho amb els teus amics:

El tercer premi de la Grossa de Cap d’Any cau a Olot

Comprova el teu bitllet de la Grossa de Cap d’Any AQUÍ

El número ha estat el 85572. A part d’Olot, Campdevànol i Arenys de Mar també s’ha venut el tercer premi de 30.000 euros per bitllet. Part d’aquests bitllets s’han venut al bar de Can Xena.

El primer premi de la Grossa de Cap d’Any d’aquest 2019 ha estat pel número 26845, premiat amb 200.000 euros per bitllet, venut a Barcelona, Sant Boi de Llobregat, Palafolls, Salt, Sant Susanna i Terrassa.

El segon premi, el 22418, premiat amb 65.000 euros per bitllet, s’ha venut a Sant Cugat del Vallès, Montblanc i Barcelona.

La resta de números premiats han estat els quarts premis, el 54265, 78483, premiats amb 10.000 euros per bitllet. Tres cinquens premis, als números 71026, 82536, 62143.

Un any més, La Grossa de Cap d’Any 2019 ha banyat d’alegria el territori català. La setena edició del sorteig de la Grossa de Cap d’Any, celebrada en un programa especial que ha tingut lloc aquest matí als estudis de TV3, ha estat la més repartida. Els municipis afortunats han estat: Terrassa, Santa Susanna, Sant Cugat, Montblanc, Olot, Campdevànol, Badalona, Cabrera de Mar, Roda de Berà, Sarrià de Ter, Palafolls, Sant Boi de Llobregat, Salt, Montcada i Reixach, Sabadell, Gavà, Palafrugell i Lleida. El número 26845 s’ha emportat el primer premi del sorteig, amb 200.000 euros per bitllet de 10 euros.

El cobrament dels premis

A partir de demà es podran començar a cobrar els premis, a través d’un sistema que Loteries de Catalunya ha implementat per facilitar-ne la gestió. Totes les persones que obtinguin un premi de fins a 1.000 euros podran demanar a qualsevol punt de venda autoritzat una transferència directa al seu compte bancari, que es farà efectiva en un termini aproximat de 48 hores.

Els premis en metàl·lic de fins a 120 euros es podran cobrar als establiments de la xarxa comercial de Loteries de Catalunyai, els premis des de 50 euros, a qualsevol oficina de CaixaBank.

En el cas dels bitllets guanyadors adquirits per Internet, els premis es rebran directament al moneder del compte de la persona jugadora en el web i, en cas que l’import sigui superior als 600 euros, al compte bancari que es va facilitar en el moment del registre al web de Loteries de Catalunya www.loteriesdecatalunya.cat.

Així mateix, els premis de qualsevol import es podran cobrar fins al dia 30 de març de 2020 a la seu de Loteries de Catalunya, situada al número 639 de la Gran Via de Barcelona. Per fer efectiu el cobrament, s’haurà de presentar el bitllet original de La Grossa de Cap d’Any.

La Grossa de Sant Jordi, ja a la venda amb més premis i més guanyadors

La Grossa de Sant Jordi 2019 sortirà al carrer demà, 1 de gener, amb una tirada de 14 milions d’euros, 12 milions en paper i 2 milions en suport virtual (a través del terminal i per Internet). Loteries de Catalunya posarà a la venda 80.000 números, amb un total de 35 bitllets per número i a un preu de 5 euros.

La Grossa de Sant Jordi repeteix el format de sorteig extraordinari i repartirà 2 milions d’euros a un bitllet, sempre que coincideixin les xifres i la sèrie, i 50.000 euros per bitllet. Així mateix, es premiaran les 5 xifres i totes les terminacions d’aquest número guanyador, així com el número anterior i posterior. A més a més, s’incorporen un segon i un tercer premi, de 20.000 i 10.000 euros, respectivament.

Els bitllets es poden comprar per internet, a través de www.loteriesdecatalunya.cat; als més de 2.000 punts de venda habituals, principalment estancs, llibreries, quioscos i bars, que disposen d’un terminal que imprimeix al moment el bitllet amb el número escollit; i a qualsevol de les botigues de les principals cadenes de supermercats de Catalunya com Bonpreu, Carrefour o Caprabo, entre d’altres.

Beneficis destinats a aquells que més ho necessiten

Loteries de Catalunya porta més de 30 anys al costat d’aquells que més ho necessiten. Els seus beneficis es destinen de manera íntegra al suport de projectes socials que es canalitzen a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Al llarg de la seva història, l’entitat ha destinat més de 265 milions d’euros en programes que repercuteixen en els col·lectius més fràgils de la societat catalana: la gent gran, les persones amb discapacitat i la infància.

Algunes de les iniciatives a les quals s’ha donat suport enguany han estat els serveis d’atenció domiciliària, centres de dia i residències, a través dels quals s’han beneficiat més de 106.000 persones; els programes d’integració laboral per a persones amb discapacitat, que han assistit a més de 26.500 persones; o les beques per a infants i adolescents, que han contribuït a millorar la igualtat d’oportunitats per a més de 8.000 infants i adolescents.

Més info aquí.