El tió de Sant Jaume caga regals pels infants i joves del poble

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dimecres el tió hva sortir puntual amb la seva carrossa acompanyat dels seus ajudants que han repartit regals als infants i joves del municipi Sant Jaume de Llierca.

Durant tot el recorregut s’han pogut escoltar les tradicionals cançons de Nadal animant als veïns i veïnes que admiraven la carrossa des del balcó o des del portal de casa seva.

Als més menuts, el tió els hi ha cagat una bossa amb la felicitació de Nadal infantil, una mandarina, bombons, caramels i spinners. Als infants, el contingut de la bossa era la felicitació de Nadal juvenil, la xocolatina, la mascareta reutilitzable i caramels.

Jordi Cargol, alcalde del municipi, ha donat les gràcies a tots els veïns i veïnes que han decorat els balcons amb llums de Nadal. “ Fa goig veure que tot el poble s’ha bolcat en il·luminar els carrers perquè les activitats itinerants brillin encara més”. “Som un poble que treu el millor de si mateix en situacions excepcionals com la que vivim”. Així se’ns veu i així hem de continuar endavant, demostrant la nostra fortalesa com a poble i actuant amb seny i responsabilitat en benefici de la salut de tots nosaltres.” ha afegit Cargol.

El consistori ha agraït als col·laboradors, conductor i ajudants del Tió l’organització d’aquesta activitat que enguany s’ha hagut d’adaptar a les mesures de seguretat del covid-19, fent que tothom hagi pogut veure el tió des de casa seva.

Més fotos aquí

Info i fotos: Ajunt. Sant Jaume de Llierca

Comparteix-ho amb els teus amics: