El tren d’Olot i la seva associació. Història i futur

Comparteix-ho amb els teus amics:

El tren d’Olot i la seva associació. Història i futur

Aquest proper dissabte 5 d’octubre, a les 18,00h, l’Associació Amics del Tren Olot-Girona portarà a terme al local de l’entitat (c/ Terrassa, 5, 17800 Olot) la ponència «El tren d’Olot i la seva associació. Història i futur».

A la xerrada es parlarà de la feina que està portant a terme l’entitat en la recuperació i conservació tant de la documentació com del material de l’antic ferrocarril, aixi com dels projectes de futur encaminats a crear un espai on mostrar tot aquest material conjuntament amb la maqueta de la linia ferroviària Olot-Girona.

La conferència, que serà presentada per Ignasi Riera i Antoni Serra, president i secretari respectivament dels Amics del Tren Olot-Girona, es realitza en motiu del 20è aniversari de la creació de l’entitat garrotxina.

Per commemorar aquests 20 anys, ja abans de l’estiu es va presentar la renovada imatge gràfica de l’associació i ara també s’ha encarregat la reedició del pin de la locomotora OG-22 del ferrocarril Olot-Girona, que feia força temps que estava exahurit.