El Tricicle, T de Teatre i el nou espectacle de Dei Furbi, noves confirmacions al Temporada Alta de Girona i Salt

TEMPORADA ALTA - ACN · ID 107413/889341 El cartell de l'edició d'aquest 2014 del festival Temporada Alta és obra d'Eulàlia Valldosera
Comparteix-ho amb els teus amics:

El festival Temporada Alta de Girona i Salt ha desvetllat tres noms més de la programació d’aquest 2014. Passaran pel festival Dei Furbi per estrenar el nou espectacle ‘Trilogia MozArt’, el Tricicle hi portarà ‘Bits’ i les T de Teatre ‘Dones com jo’, de Pau Miró. A partir d’aquest dilluns ja es poden comprar entrades per a aquestes tres propostes i també per als sis espectacles ja anunciats: els concerts de Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernandez Miró, Els Amics de les Arts, El intérprete amb Asier Etxeandia, PaGAGnini d’Yllana (amb Ara Malikian), la nova producció de Pascal Comelade i Albert Pla o l’estrena a Catalunya del nou disc de Dulce Pontes. El festival ja té cartell, obra d’Eulàlia Valldosera.

El Temporada Alta, Festival de Tardor de Catalunya de Girona/Salt, celebrarà la 23ena edició del 3 d’octubre al 8 de desembre. Tot i que la programació al complet es donarà a conèixer el proper 4 de setembre, el festival ja ha anunciat alguns noms i ha posat a la venda entrades per a nou propostes.

Fa uns dies, el festival anunciava els concerts de Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernandez Miró presentant ‘Granada’, Els Amics de les Arts amb el seu nou disc, El intérprete amb Asier Etxeandia, PaGAGnini d’Yllana (amb Ara Malikian), la nova producció de Pascal Comelade i Albert Pla i l’estrena a Catalunya del nou disc de Dulce Pontes.

Ara, el Temporada Alta ha desvetllat tres propostes més que aquesta tardor es podran veure al festival. Es tracta del nou espectacle de la companyia Dei Furbi, que recentment ha obtingut un Premi Max per la seva darrera producció ‘La Flauta màgica’. La seva nova producció es dit ‘Trilogia MozArt’. En aquesta edició també es podran veure els espectacles ‘Bits’ de Tricicle i T de Teatre tornarà al festival amb ‘Dones com jo’, de Pau Miró.

El cartell d’aquest 2014

L’artista Eulàlia Valldosera és l’autora del cartell d’aquest any, format per una imatge d’una ampolla de plàstic que, segons la seva creadora, és una metàfora de l’artista, de l’actor i del creador en la mesura que és “un contenidor que canalitza la inspiració”. “A través de l’artista flueix la inspiració, vingui d’on vingui”, ha reflexionat l’artista. El cartell de Vallosera -que va ser Premi Nacional d’Arts Plàstiques el 2002- s’inscriu en el treball que està portant a terme l’artista des de fa anys amb ampolles de sabó.

TEMPORADA ALTA - ACN · ID 107413/889341 El cartell de l'edició d'aquest 2014 del festival Temporada Alta és obra d'Eulàlia Valldosera
TEMPORADA ALTA – ACN
El cartell de l’edició d’aquest 2014 del festival Temporada Alta és obra d’Eulàlia Valldosera