El Vic Xou es presenta aquest cap de setmana com un gran esdeveniment nocturn al centre de Vic

Comparteix-ho amb els teus amics:

Vic Comerç es volca en aquesta iniciativa i mobilitza a més de 260 comerços. El Vic Xou es presenta aquest cap de setmana com un gran esdeveniment nocturn al centre de Vic. Ahir a la tarda es va presentar el VICXOU, el primer esdeveniment organitzat per Vic Comerç que convocarà a més de 260 establiments comercials a la obertura de les seves portes en horari nocturn, concretament de 8 a 12 de la nit. Per a la presentació es va comptar amb la presència de Pere Trasserra, President de Vic Comerç, Anna Erra, regidora de Comerç i d’una nodrida representació dels carrers comercials de la ciutat.

image_preview

Segons Pere Trasserra “Aquest dia, aquesta nit, aquesta festa, pretén estendre i ampliar el fenomen nits de compra que ja s’està fent a altres ciutats i que va iniciar a Vic el Carrer Manlleu l’any passat. El fet que enguany s’hagin sumat a aquesta activitat altres carrers ha provocat una autèntica reacció al centre de Vic” fent referència als 18 carrers participants, més de 260 botigues obertes, més de 35 activitats simultànies al llarg de la nit, decoració aèria i lumínica a diferents trams de carrer, a part de la festa que cada comerç organitzarà dins la seva botiga, moltes entitats que s’han implicat,.. en definitiva, “hem creat un autèntic xou en majúscules a la nostra ciutat”. I afegia que “sento una enorme satisfacció de veure un comerç unit al voltant d’una mateixa iniciativa, remant en la mateixa direcció. Ens hem de sentir molt orgullosos per les ganes i empenta d’aquests comerciants, per la gran predisposició que demostren cada dia per tirar endavant, per afegir-se a iniciatives que pretenen ampliar els vincles afectius amb Vic i els seus visitants. Estem segurs que un esdeveniment d’aquest calibre ensenyarà al país lo viva que és la nostra ciutat”.

Per Anna Erra “Amb aquest nom de VicXou es pretén agrupar totes les accions a les diferents zones que hi participen i formar així un gran esdeveniment comercial de referència”. I afegia que “Vic vol ser referent de ciutat que fa les coses ben fetes i de ben cert que serà un gust voltar pels carrers de la ciutat aquest proper 31 de maig i evidentment comprar”. Per acabar, ha volgut felicitar a Vic Comerç “per la feina ben feta i la iniciativa i el treball en xarxa”.