El vicepresident Aragonès visita HIPRA, companyia farmacèutica que opta als fons europeus Next Generation EU

Comparteix-ho amb els teus amics:

El vicepresident Aragonès visita HIPRA, companyia farmacèutica que opta als fons europeus Next Generation EU amb un projecte que preveu una inversió de 472 milions d’euros

Imagen

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha manifestat que “el model industrial del nostre país, basat en la internacionalització i la generació de llocs de treball qualificats, es sustenta en projectes de recerca i innovació”, en una visita aquesta tarda a l’empresa HIPRA, a Amer (La Selva). La companyia ha impulsat el projecte Campus Aiguaviva HIPRA que opta als fons europeus Next Generation EU, amb un pla d’inversió de 472 milions d’euros i la creació directe de 580 llocs de treball altament qualificats.

El vicepresident Aragonès ha destacat la contribució d’aquest projecte empresarial per enfortir el teixit industrial de Catalunya i el sector salut i biotecnològic i “per generar prosperitat per al conjunt de la societat”.

HIPRA és una companyia farmacèutica veterinària entre les sis primeres del món, dedicada a la recerca, producció i comercialització de vacunes. El projecte Campus Aiguaviva HIPRA suposa la construcció d’unes noves instal·lacions altament tecnològiques, de 114.000 metres quadrats, que inclouran diferents unitats productives i de recerca i noves àrees de negoci de la companyia.

La companyia familiar catalana està investigant una nova vacuna contra la Covid-19 portant dues línies de recerca: una de pròpia i l’altra en col·laboració amb l’Hospital Clínic de Barcelona basada en l’mRNA del virus que garanteixi una immunitat de llarga durada.

Indo: Dep. Economia i Hisenda

Comparteix-ho amb els teus amics: