El Voluntariat per la llengua a la Garrotxa engega amb 33 parelles lingüístiques i 4 trios

Comparteix-ho amb els teus amics:

Després de la presentació de les noves parelles a Olot el proppassat 30 de març, en aquest segon quadrimestre s’ha engegat el Voluntariat per la llengua també a Besalú i a Sant Joan les Fonts.

A la vila de Besalú, aquest projecte compta amb el suport de la Biblioteca Ramon Vidal, i a Sant Joan les Fonts, el punt de difusió del VxL és a l’Ajuntament mateix.

En total, ara estan funcionant a la Garrotxa 33 parelles lingüístiques i 4 trios. El gruix gros és a Olot, amb 28 parelles, mentre que a Sant Joan tenim dues parelles i un trio i, a Besalú, 3 parelles lingüístiques i 3 trios. Totes aquestes persones s’aniran trobant en els respectius municipis fins a la primera setmana de juny. A més, a Olot es compta amb la col·laboració de 15 establiments col·laboradors, més el Teatre Principal i els museus de la ciutat. A Sant Joan les Fonts, hi ha un establiment col·laborador i la casa medieval Estada Juvinyà; finalment, a Besalú, comptem amb dos establiments col·laboradors, on les parelles poden trobar-se per parlar i fer un refresc.

Info: cpnl.cat

Comparteix-ho amb els teus amics: