El xef Pau Garcia del Restaurant Europa ha presentat el llibre “La cuina de la carxofa”

Comparteix-ho amb els teus amics:

El xef Pau Garcia ha presentat un llibre de cuina dedicat a la carxofa

Foto: Via Twitter.

Aquest dissabte a Can Trincheria es va presentar un llibre de cuina dedicada a la carxofa. L’autor d’aquest llibre és el conegut xef Pau Garcia del Restaurant Europa de la Plaça Major d’Olot. El llibre porta per títol “La cuina de la carxofa” i el xef ens ensenyarà com preparar algunes de les receptes d’aquest producte emblemàtic de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesos l’any, en què se’n fa la collita.

Aquest llibre proposa receptes que van del més bàsic a l’alta gastronomia, totes fonamentades en aquest mateix ingredient, i també una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d’algunes elaboracions bàsiques que converteixen la carxofa en el tot terreny de la cuina catalana.

Al final de la presentació es va poder gaudir d’un tast.