Els 4 caps de sèrie arriben a semifinals del quadre nacional

Comparteix-ho amb els teus amics:

Crònica de divendres dia 10 de juny: Enrique Siscar vs Quico Tur i Roberto Chamizo vs Álvaro Illobre, aquests són els semifinalistes del quadre nacional individual de l’Open Santi Silvas 2016, una jornada que ha comptat amb dues exhibicions del round robin amb figures internacionals, tennistes d’èlit que han aplegat a un bon nombre de públic a les grades i gespa del Club Natació Olot.

Olsson

A les 10 en punt del matí, han començat a les 3 pistes del Santi Silvas els partits de quarts de final del quadre nacional individual d’on n’han sortit els següents resultats: Quico Tur contra Carlos Pina (6-0 6-2); Roberto Chamizo contra Patxi Fadrique (6-2 6-1) i Enrique Siscar contra Iosu Villahoz (6-1 6-1). A continuació, a la pista 2 del CNOlot, s’ha desenvolupat el darrer partit per configurar els 4 semifinalistes que demà es disputaran l’accés a la final de l’Open Santi Silvas 2016.

El partit ha enfrontat Álvaro Illobre amb Jose Coronado (6-2 6-2).Al migdia s’ha disputat un nou partit del round robin que ha enfrontat al millor tennista en cadira de rodes del món contra Stefan Olsson que ocupa la setena posició en el rànquing mundial. Una gran demostració de joc d’on n’ha sortit victoriós Stephane Houdet (6-2 7-5) i que ha atret a un nombrós públic fins a les instal·lacions del CNOlot. A continuació, el segon i darrer partit de la jornada del round robin s’ha disputat entre el segon millor jugador del panorama internacional, Joachim Gerard contra el número 1 a nivell nacional, Quico Tur. Gerard ha guanyat a Tur per un doble 6-0.

Semifinalistes quadre nacional de dobles

La tarda al Santi Silvas s’ha reprès a primera hora de la tarda amb els tres partits corresponents als quarts de final del quadre nacional de dobles que ha enfrontat les següents parelles: Álvaro Illobre/Jordi Ros amb Patxi Fadrique/ Francesc Prat amb (6-2 1-6 10-6); Iosu Villahoz/Carlos Pina contra Juan Gutiérrez/Daniel Prada (4-6 6-4 10-6) i Jose Coronado/Juanjo Rodríguez vs Jacob Nadal/Josep Cunillera (6-3 6-1).

Pacients i familiars de l’Institut Guttmann, visiten el Santi Silvas

10 pacients en procés de rehabilitació de l’Hospital Guttmann acompanyats pels seus familiars i el fisoterapeuta, Àlex Castan, han passat per l’Open on han viscut una diada totalment diferent a la que estan acostumats i que a nivell emocional i motivacional els és de gran ajuda. “Veure gran figures del tennis en cadira de rodes però també a 3 expacients de l’Institut com són en Quico Tur, Jose Coronada i Pau Martín jugant un torneig els transmet confiança i afany de superació” ha assegurat Castan.