Els aficionats a l’escapisme trobaran a Santa Pau una proposta d’escape village basada en personatges històrics

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els aficionats a l’escapisme trobaran a Santa Pau una proposta d’escape village basada en personatges històrics que van viure a Santa Pau al segle XIV.

Amb una tirada de daus es desencadena un malefici que porta els jugadors a seguir un joc de pistes. Si es vol resoldre el crim, cal estar ben atents a les explicacions del joglar dels barons de Santa Pau i demostrar la capacitat d’observació i l’enginy.

Aquesta nova activitat turística l’han presentat l’alcalde de Santa Pau, Josep Companys i Anna Escarpanter i Guillem Vila, creadors del joc. La proposta compta amb el suport de la Diputació de Girona.

El joc és ideal per fer en petits grups d’adults i, fins i tot, l’han realitzat des d’algunes empreses com una activitat de team building. Com a diferència en relació a d’altres escape, aquest és autoguiat per part dels usuaris.

L’activitat té una durada aproximada d’una hora i un cost de 5€ per persona. Per més informació, us podeu adreçar a l’Oficina de Turisme de Santa Pau al telèfon 972 68 03 49 o al correu electrònic info@santapau.com.

Comparteix-ho amb els teus amics: