Els allotjaments d’Olot assoleixen una ocupació del 75% de mitjana durant la primera quinzena del mes d’agost

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Oficina de Turisme d’Olot ha atès durant els primers quinze dies del mes d’agost un total de 2.332 persones. Aquesta dada representa unincrement del 2,3% d’atencions respecte al mateix període de l’any passat.

La procedència principal de les persones ateses aquests dies a l’Oficina de Turisme ha estat Catalunya. En concret, un 38% del total deconsultes ateses s’han realitzat per part de visitants de diferents punts del territori català, principalment de comarques de Barcelona. Els turistes europeus, sobretot de França, també han tingut una forta presència aquests dies a Olot. Pel que fa al motiu que els ha portat fins a la ciutat, destaca la natura, seguida de la cultura, gràcies al modernisme i l’oferta de museus, així com les activitats que es realitzen durant l’estiu, especialment les programades dins la Cua del Drac.

Oficina de turisme d'Olot
Oficina de turisme d’Olot

Pel que fa als allotjaments de la ciutat, aquesta quinzena s’ha assolit un 75% d’ocupació mitjana, amb un increment d’un 11,2% respecte a l’any passat. L’ocupació ha estat molt regular durant tots els dies, sempre superior al 50%, i a destacar l’assolida durant el cap de setmana del 8 i 9 d’agost en què Olot ha tingut una ocupació del 92%.

Aquestes dades confirmen un molt bon començament d’agost, tant pel que fa a visitants com per l’obtingut pels allotjaments de la ciutat. Tot i les altes temperatures d’aquest estiu, que ha fet que molta gent hagi optat pel turisme de sol i platja, Olot i la resta de la comarca s’han consolidat com un dels destins a tenir en compte.