Els apartaments turístics gironins inicien la temporada amb millors perspectives d’ocupació de les que s’esperaven

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els apartaments i habitatges d’ús turístic de les comarques gironines afronten una nova temporada amb la gran majoria dels allotjaments en funcionament després d’estar més de tres mesos tancats a causa de l’estat d’alarma decretat arran de la pandèmia de la COVID-19.

S’espera que a principis de juliol la pràctica totalitat dels allotjaments hagin reobert.

El sector es manté optimista ja que les perspectives d’ocupació són millors de les que s’esperaven. Segons l’ATA, l’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava- Pirineu de Girona des que s’ha restablert la mobilitat entre províncies i des de l’anunci d’obertura de fronteres a l’Estat espanyol el ritme de reserves ha anat creixent de forma sostinguda. Si la situació sanitària es manté estable i es mantenen les condicions de bona climatologia i arribada de turistes estrangers, s’espera un agost amb una ocupació al voltant del 80%, molt similar a la del mateix mes de l’any passat.

“La resposta del client català i estatal i també del francès, està essent molt bona per al nostre sector que es consolida així com una modalitat de turisme segur ja que es tracta d’unitats d’allotjament individuals , que s’entreguen al client amb seguretat higiènica i que donen total garantia de confiança a les famílies”, es manifesta des de l’Associació.

Des de l’ATA s’està constatant també durant aquests dies un increment de peticions de reserves de famílies catalanes i espanyoles que tenien previst fer grans viatges a l’estranger i que aquest any, degut a la situació actual, prefereixen passar les vacances en apartaments, destacant les cases grans amb piscines ja sigui a la costa o a l’interior.

Comparteix-ho amb els teus amics: