Els aspirants del programa de TV, MASTERCHEF, treballaran a les ordres del restaurant Les Cols, d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els aspirants actualitzaran, amb el suport dels seus familiars, els plats que els traslladen a la seva infància incorporant una tècnica d’avantguarda. Javier, finalista de la vuitena edició de ‘MASTERCHEF Junior’, revolucionarà la prova.

La xef Fina Puigdevall obre a ‘MASTERCHEF’ les portes del seu restaurant Les Cols d’Olot perquè els aspirants treballin com a autèntics professionals a les ordres dels seus caps de partida

L’actriu Maribel Verdú i el xef pastisser Jordi Bordas animaran els davantals negres en un dels reptes més complicats: reproduir unes postres amb forma de tassa de capuccino, que consta de set elaboracion

Per complir el somni de guanyar ‘MASTERCHEF’, els aspirants han deixat les seves feines, les seves cases i han estat allunyats de les seves famílies i amics. Per això, el jurat prepararà un programa molt especial per donar-los una injecció d’energia de cara a la recta final. En aquesta prova, per demostrar la seva evolució, actualitzaran els plats que els traslladen a la seva infància incorporant una tècnica d’avantguarda, davant l’atenta mirada del finalista de la vuitena edició de ‘MASTERCHEF Junior’, Javier. A més, cuinaran amb el suport dels seus familiars, que podran aconsellar i animar, però no cuinar. El millor d’aquest repte tindrà un fantàstic premi: el seu plat estarà durant tota la temporada a la carta del Restaurant MASTERCHEF (C/Velázquez 150, Madrid).

Després viatjaran a la Garrotxa per gaudir de la cuina volcànica. Fa 30 anys, Fina Puigdevall va decidir convertir la masia on va néixer en el restaurant Les Cols, un espai on assaborir la natura. Amb dues estrelles Michelin i desenes de premis d’arquitectura i interiorisme, la Fina i les seves filles segueixen fidels als seus principis: escoltar a la natura i cuinar els paisatges volcànics que l’envolten. A la seva cuina, els aspirants treballaran a les ordres dels seus caps de partida, com ho farien en un servei real. Cada equip elaborarà dos plats per a 32 professionals, que no han de notar que els plats estan elaborats per personal aliè a restaurant. Els membres de l’equip guanyador es convertiran automàticament en semifinalistes de la novena edició de ‘MASTERCHEF’.

Els davantals negres s’enfrontaran a un complicat repte. Reproduiran una tassa de capuccino que consta de set elaboracions: un pa de pessic de cafè, una ganache muntada de xocolata, un cruixent de cafè, una mousse lleugera de xocolata negra, una mousse de xocolata blanca i vainilla, una cobertura de xocolata blanca i un gelificat lleuger de cafè. El xef pastisser i Campió del Món de Pastisseria, Jordi Bordas, donarà consells i les claus per brillar. L’actriu Maribel Verdú també passarà per aquesta cuina per animar en aquest repte decisiu.

Qui es quedarà a un pas de la semifinal de ‘MASTERCHEF 9’?