Els càmpings gironins inverteixen 21 milions per reforçar la seva oferta com a gran motor turístic

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els càmpings de les comarques gironines han invertit 21 milions d’euros per millorar les instal·lacions per a aquesta nova temporada i reforçar la seva oferta.

Foto: Nova piscina amb tobogans al càmping Valldaro.

Tot i a la pandèmia, el sector ha fet una gran aposta per continuar sent capdavanter i un gran motor turístic. A partir de demà 15 maig el 80% de les instal·lacions ja estaran obertes i del tot preparades per acollir als clients de l’Estat espanyol i internacionals, amb els serveis a punt i plenes mesures de seguretat.

Les principal novetats en relació a les inversions segueixen sent l’aposta per una línia sostenible i de qualitat, amb millores en eficiència energètica, més allotjaments (més adaptats a usuaris de cadires de rodes i limitacions de mobilitat) i més oferta per a la mainada, com són els parcs freestyle per a patinets i les piscines de tobogans. Els càmpings gironines han invertit en nous allotjaments, noves recepcions i noves zones de restauració. A més han millorat la digitalització, han fet inversió en jardineria i alguns han incorporat més plaques solars i punts de recàrregues de bicicletes elèctriques. Un càmping ha inaugurat un nou coworking.

L’Associació de Càmpings de Girona també ha fet una aposta per la millora digital, amb una nova plataforma amb tota la oferta dels càmpings associats i una web dissenyada específicament per a mòbils, amb la possibilitat també de compra de material de càmping i entrades culturals per a esdeveniments de les comarques gironines.

Info: Associació de Càmpings de Girona

Comparteix-ho amb els teus amics: