Segons un informe de la CAC, en l’àmbit local la gent prefereix informar-se per internet, molt per davant de la televisió, la ràdio i la premsa escrita

Comparteix-ho amb els teus amics:

Continua de baixa l’audiència dels principals mitjans de comunicació de la Garrotxa, aixi també o certifica l’EGM i Consell de l’Audiovisual de Catalunya. Segons els estudis, en l’àmbit local la gent prefereix informar-se per internet, molt per davant de la televisió, la ràdio i la premsa escrita local.

S’ha donat a conèixer l’estudi del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, on es constata que els catalans prefereixen internet a l’hora d’informar-se de notícies locals, concretament un 48,4%. Molt per davant de la a la televisió amb un 31%, la ràdio amb 13,7% i per últim la premsa escrita amb un 5,3%.

Amb aquestes noves dades oficials, s’hauria de tornar a qüestionar a la Garrotxa les grans i exagerades aportacions que es donen des de l’administració publica als mitjans de comunicació locals, principalment a Olot Televisió, sempre amb criteris polítics i no pràctics, segons la conveniència.

Comparteix-ho amb els teus amics: