Els Catarres veuran sortir el sol dalt l’escenari del Canet Rock

Comparteix-ho amb els teus amics:

El festival porta el grup a provar l’experiència de volar al Túnel del Vent d’Empuriabrava

Una de les preguntes que es feien les persones que ja tenen l’entrada comprada pel Canet Rock era quin serà el grup encarregat de tancar el festival. Aquesta pregunta ja té resposta. El festival ha escollit els Catarres com a grup que posarà el punt i final a més de dotze hores de música. El trio barceloní pujarà a l’escenari del Canet Rock a les sis del matí i farà ballar les més de 20.000 persones mentre surti el sol.

IF

“El Canet és un dels festivals més grans de Catalunya, l’experiència de viure’l com a públic al 2014 ja va ser brutal i l’any passat ho vam repetir dalt l’escenari”, ha reconegut Jan Riera, un dels integrants del Catarres. Segons explica Èric Vergés, mai abans han pogut tocar tan tard, a la sortida del sol, i davant de tanta gent. “Ens fa molta il·lusió, és una experiència única i màgica”, ha manifestat.

Un matí d’adrenalina

Per anunciar-ho, el festival ha portat els Catarres fins al Túnel del Vent d’Empuriabrava, a l’Alt Empordà. Es tracta d’un simulador on es pot viure en primera persona l’experiència de volar. “La veritat que estic una mica nerviosa, no he fet mai ni paracaigudisme ni res abans”, ha reconegut Roser Cruells.

La directora de l’esdeveniment , Gemma Recoder, ha explicat per què han escollit el Túnel del Vent per anunciar aquesta notícia. “Volem explicar que la sensació de volar al Túnel del Vent és molt semblant a la descàrrega d’adrenalina que tindran els Catarres quan toquin a l’escenari del Canet Rock i facin ballar 20.000 persones mentre surt el sol”, ha destacat.

Els Catarres arribaven directament d’un concert a Alacant ahir a la nit. El primer que han fet en arribar ha estat vestir-se amb la roba especialitzada i també han rebut una formació bàsica per poder volar. Tots tres han gaudit de l’experiència i han reconegut que ha estat única.

Canet Rock

La tercera edició del Canet Rock se celebrarà el 2 de juliol al mateix emplaçament de fa dos anys (al Pla d’en Serra de Canet de Mar). El cartell ja s’ha donat a conèixer i, entre d’altres, s’ha programat l’actuació de Manel, Sidonie, Els Pets, La Pegatina –en un format ampliat-, Sangtraït, La Raíz, Aspencat, Blaumut, Miquel del Roig, Animal i l’espectacle La Pols i l’Era, un projecte de Guillamino i Oriol de Balanzó.

Fotos: Tapia T.
Èric Vergés, dels Catarres, provant el túnel del vent d’Empuriabrava aquest 6 d’abril de 2016.