Els colors i les textures de l’artista olotí Marràqueix de l’artista Mohammed Er Rabehy s’exposaran al Palau de l’Abadia

Comparteix-ho amb els teus amics:

Des del 25 de gener i fins al 29 de febrer, les obres de l’artista olotí Mohammed Er Rabehy estaran exposades a les sales Joan Maragall i Josep Puig i Cadafalch del Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses.

La mostra, que du per nom Geografies, combina els colors i les textures del Marràqueix natal de l’artista amb els cromatismes propis de la Garrotxa, on ara resideix, tan condicionats per la seva geologia volcànica. La inauguració es farà aquest proper dissabte, 25 de gener, a les 6 de la tarda. L’horari d’exposició és de dilluns a dissabte, de 10 a 14 i de 16 a 19 h, i els diumenges, de 10 a 14 h.

Mohammed Er Rabehy

Mohammed Er Rabehy (Marràqueix, 1989) és un pintor nascut al Marroc amb actual residència a Olot. De formació bàsicament autodidacta, continua explorant i treballant com poder reflectir en els seus quadres, la natura a través de formes expressives abstractes. Fruit d’aquesta inquietud creativa, Er Rabehy ha exposat les seves obres en diferents poblacions catalanes des del 2015. Fins a ara, ha realitzat dotze exposicions repartides entre Olot (en set ocasions), Girona , Vic , Torroella de Montgrí, Montesquiu i, aquesta darrera, a Sant Joan de les Abadesses.