Els concerts que es van anul·lar per Fires de Sant Narcís es faran els dies 27, 28 i 29 de febrer

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’espai de les actuacions serà igualment la Copa i les entitats gestionaran de forma col·laborativa una barra comuna.

Els concerts que es van anul·lar durant les Fires de Sant Narcís del 2019 es faran els dies 27, 28 i 29 de febrer. Aquest és l’acord al qual han arribat l’Ajuntament de Girona, la Comissió de la Copa i les entitats adjudicatàries de les barraques en l’última edició de la festa major de la ciutat.

Les actuacions musicals es faran a l’esplanada de la Copa. En lloc de distribuir barraques al llarg de l’esplanada, les entitats gestionaran de forma col·laborativa una barra conjunta i es distribuiran els beneficis de forma equitativa.

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Dinamització del Territori i Joventut de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, ha explicat que “des del primer moment es va buscar una data alternativa per fer els concerts i hem treballat per trobar els dies en què poguessin participar-hi el màxim nombre de grups possibles per poder oferir una programació de qualitat”.

A hores d’ara es garanteix que la gran majoria dels grups previstos per les Fires seran presents en aquest cap de setmana i en els propers dies es definirà la graella definitiva amb els concerts dels diferents grups.

Info: Ajunt. Girona