Els diputats del grup parlamentari de CDC al Congrés es reuneix a la Garrotxa per definir les línies de treball per aquest 2014

Comparteix-ho amb els teus amics:

Van aprofitar la trobada per posar en comú tots els punts de vista respecte la tasca que ha de desenvolupar CDC al Congrés dels Diputats

Els diputats grup parlamentari de Convergència Democràtica de Catalunya al Congrés dels Diputats s’han reunit a la Garrotxa, aquesta setmana, per definir les línies de treball per aquest 2014. La trobada, que es va celebrar entre Batet de la Serra i Santa Pau, va tenir com a amfitrió el cap de files de CDC al Congrés, l’olotí Pere Macias.

Durant la trobada, els diputats convergents a les Corts van posar en comú els diferents punts de vista sobre quina ha de ser l’estratègia a seguir en la política catalana a Madrid durant aquest 2014, que per Macias, “és un any crucial pel futur de les catalanes i els catalans”. El portaveu adjunt de Convergència i Unió recorda que “nosaltres continuarem fent la nostra feina al Congrés, que és defensar els interessos dels catalans i les catalanes, tot i que ens posin totes les traves possibles”.

La jornada, en la que també hi van ser presents alguns dels assessors del grup parlamentari, va finalitzar amb una caminada fins a les grederes del volcà Croscat i un dinar de treball al restaurant Masnou amb la presència dels secretaris generals del partit, Josep Rull i Lluís Corominas i l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas.

foto (1)

Comparteix-ho amb els teus amics: