Els diumenges d’agost, música al parc nou

Comparteix-ho amb els teus amics:

Guitarres alemanyes, música tradicional amb arpa i acordió, recital de ‘Lieder’ i versions melòdiques dels grans temes del pop són les quatre propostes de Música al Parc d’aquest agost.

SAXÒNIA ‘ENSEMBLE’ DE GUITARRES
Diumenge 5 d’agost, 18.30 h, Parc Nou

Saxònia ‘Ensemble de guitarres’

Vuit guitarristes i professors de les províncies de Saxònia i Turíngia (Alemanya) interpreten peces de tots els estils i totes les èpoques. El repertori inclou composicions originals per a orquestra de guitarres i quartet, a més d’adaptacions de diverses obres per a orquestra clàssica. La finalitat és mostrar les diverses cares de la guitarra clàssica: com a instrument solista, com a instrument d’orquestra o d’acompanyament.  Entrada gratuïta.

PEREPAU XIMENIS I JOSEP MARIA RIBELLES
TRADDART
Diumenge 12 d’agost, 18.30 h, Parc Nou

La complicitat entre els dos intèrprets és total i absoluta. L’arpa de Josep Maria Ribelles i l’acordió de Perepau Ximenis s’entenen tan bé que transporten el públic en un viatge evocador a través de la música d’arrel tradicional. Ximenis és un dels grans referents per a molts intèrprets més joves que es dediquen a la música d’arrel tradicional.  Entrada gratuïta.

NATALIA LABOURDETTE
RECITAL DE ‘LIEDER’
Diumenge 19 d’agost, 18.30 h, Parc Nou

La prodigiosa veu de Natalia Labourdette farà emmudir els ocells del Parc Nou. Acompanyada per la guitarra de Javier Garcia Verdugo, interpretarà un repertori que inclou peces de J. Dowland, F. Schubert, R. Schumann o B. Britten, posant de manifest la tranquil•la i equilibrada qualitat d’aquesta intèrpret repetidament guardonada.  Entrada gratuïta.

QUARTET WOOD
Diumenge 26 d’agost, 18.30 h, Parc No

Els grans temes del pop reinterpretats amb versió melòdica al so del violí, guitarra, contrabaix i percussió. El repertori inclou peces actuals, boleros i tangos. Marina Prades, Joan Carles Prats, José Robisco i Maximiliano Molino són quatre músics amb una llarga trajectòria.  Entrada gratuïta.

Comparteix-ho amb els teus amics: