Els enxampen forçant un cotxe i amb quatre mòbils robats a sobre

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves de 28 i 20 anys per un delicte de robatori amb força. La matinada del dia 22 van tenir coneixement que hi havia dos joves forçant un vehicle aparcat al passeig dels Països Catalans, a Salt (Gironès). En arribar al lloc, els mossos van veure com dues persones marxaven corrents i com un d’ells llençava una jaqueta de xandall sota un cotxe. Els agents els van interceptar i van comprovar que, efectivament, havien intentat obrir un cotxe. A més, van trobar a la jaqueta sis telèfons mòbils, quatre dels quals han pogut comprovar que els havien robat aquella mateixa nit a la discoteca Blau de Girona. Els aparells ja s’han retornat als seus amos.

Els fets van passar el 22 de març pel volts de les set del matí, quan els mossos van tenir coneixement que dos joves estaven forçant un vehicle que es trobava estacionat al passeig dels Països Catalans de Salt.

En arribar al lloc, els agents van veure que dues persones s’allunyaven d’un vehicle ràpidament. Els agents van seguir-los i, en la seva fugida, van veure que un d’ells tirava un jersei de xandall sota d’un vehicle.

Després d’interceptar-los al mateix carrer, els policies van identificar-los i els van escorcollar. Simultàniament, una altra patrulla va constatar que, efectivament, havien forçat un cotxe però no havien aconseguit obrir-lo.

Els agents també van agafar el jersei de xandall i van comprovar que a les butxaques hi havia sis telèfons mòbils. Després de fer diverses gestions, van esbrinar que quatre dels sis telèfons recuperats havien estat sostrets aquella mateixa nit a la discoteca Blau de Girona.

Per això, els dos homes van quedar detinguts per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. La investigació no es dóna per tancada a l’espera de saber l’origen de la totalitat dels telèfons. Pel que fa als quatre mòbils que se sap que són robats, ja han estat retornats als seus propietaris.

Els detinguts, que tenen antecedents, van passar el dia 23 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Els detinguts tenen 28 i 20 anys, són de nacionalitats espanyola i marroquina i veïns de Salt i Santa Coloma de Farners.

Salt (ACN)

Comparteix-ho amb els teus amics: