Els estudiants guanyadors del premi “Joves i Més!” marxen cap a les Planes de Son

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest matí els estudiants guanyadors del premi “Joves i Més!” han sortit d’Olot en direcció a Planes de Son.

Els 10 joves s’han reunit a la Plaça Clarà on, després de fer-se una fotografia de grup, han pujat a l’autocar que els ha de portar a gaudir d’una fantàstica setmana a l’equipament d’educació ambiental i científica MónNatura Pirineus.
Aquest viatge és el premi que dóna l’Ajuntament d’Olot a aquests joves de 4t d’ESO amb l’objectiu de potenciar i reconèixer el seu esforç personal en l’àmbit escolar, valorar el seu esperit emprenedor i la coherència i el compromís que demostren envers la ciutat. Aquest, a diferència d’altres premis, no pretén donar un guardó als millors expedients acadèmics, sinó que valora altres aspectes relacionats amb la trajectòria de l’alumne i la seva relació amb la ciutat d’Olot. Durant aquesta estada de 5 dies a Les Planes de Son, els nois i les noies, sempre acompanyats d’un/a monitor/a de l’empresa Rocatomba (empresa col·laboradora), podran gaudir de múltiples activitats de lleure, natura i ciència en el mateix equipament.

L’Ajuntament d’Olot convoca el premi JOVES i MÉS per a un màxim de 10 joves dels instituts d’Olot amb l’objectiu de potenciar i reconèixer l’esforç personal dels/les alumnes en l’àmbit escolar, valorar l’esperit emprenedor, la coherència i el compromís amb la ciutat. No es donarà el premi als únicament als millors expedients acadèmics sinó que també es tindran en compte altres aspectes relacionats amb la trajectòria de l’alumne i la seva relació amb la ciutat.

A la sisena edició els estudiants premiats han estat:

– Cora Coll Solà- (Ins. Montsacopa)
– Joana Cots Costa- (Ins. Bosc de la Coma)
– Anna Garnatxe Corbalan- (Ins. Cor de Maria)
– Marta López Plana- (Ins. Montsacopa)
– Laura Montanyà Coll- (Ins. Escola Pia)
– Nil Palomé Bartrina- (Ins. Escola Pia)
– David Pujol Morera- (Ins. Cor de Maria)
– Ariadna Solivar Boix- (Ins. Garrotxa)
– Mila Vidal Rubirola- (Ins. Petit Plançó)
– Xi Zheng Zhu- (Ins. Garrotxa)

Info i foto: Ajunt. Olot

RELACIONAT:

VÍDEO ESPECIAL: Reconeixement als guanyadors del Premi “JOVES I MÉS 2017”