Els exjugadors guarden bon record del seu pas per l’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els dos últims partits a l’Estadi Municipal han coincidit amb homenatges antigues plantilles de la Unió Esportiva Olot. L’Olot va disputar dues promocions d’ascens a Segona Divisió: una l’any 58-59, on es va perdre amb el Constància, i l’altra la temporada 66-67, on el rival que ens va eliminar va ser l’Alcoià. Just els darrers rivals de l’Olot, en dos partits consecutius a Olot.

Així doncs, el Club va voler retre homenatge a aquests jugadors que són història de la Unió Esportiva Olot. Ambdós equips van fer la sacada d’honor abans de cada partit, van veure’l des de la llotja i també van compartir taula tot dinant amb la junta directiva actual.

MG_02311
Ex-jugadors de la temporada 58-59 amb el 1r equip actual / Martí Albesa

Durant el diumenge vam poder conversar amb els ex-jugadors, ens van explicar quins records tenien del Club. Alguns no s’havien vist des de feia 50 anys i els va costar reconèixre’s a primera instància. D’altres s’havien anat veient en algunes trobades que el Club ha anat fent. Hem volgut recollir algunes de les opinions d’aquells jugadors, que van passar per La Garrotxa fa més de 50 anys:

Joaquim Roura, porter temporades 58-61: “El camp sempre
estava ple. El nostre estadi era el millor de la categoria. Sempre seré de
l’Olot, aquí vaig estar molt ben valorat i la directiva sempre es va
portar molt bè.”

Pere Colomer, temporades 56-60: “La Unió Esportiva Olot és el millor equip al que he jugat. Sóc de Girona, però aquí vaig trobar la felicitat“

Lluís Felip, temporada 58-59: “Jo jugava amb el Granollers, però vaig venir a Olot a fer la mili, i vaig parlar amb el President Descals per jugar aquí, vam venir jo i l’Esteve. Tinc un record extraordinari del Club, també del senyor Agustí i el Dr. Canalda i sobretot de la ciutat i la gent d’Olot, em vau guanyar per sempre. Sempre he anat mirant com va l’Olot mitjançant els diaris i encara ara, 57 anys després. L’homenatge ha estat molt bonic, ens ha fet a tots molta il·lusió.”

Jaume Ribera, temporades 58-60: “Guardo molt bon record del meu pas per l’Olot, venia del Condal i m’agradava molt l’ambient que hi havia, vam fer un equip molt bonic i van ser uns temps molt feliços. El senyor Agustí tenia nocions de futbol molt interessants, que molts no coneixiem.”

Josep Noguer, temporades 58-62: “El meu pas per la Unió Esportiva Olot va ser de les millors. Aquí va fer els millors amics i hi vaig trobar feina”

Francesc Torras, 58-61: “A nivell futbolístic, avui ha estat el dia mes feliç de la
meva vida”

Francesc Casals, temporades 57-63: “A Olot sempre em
vaig sentir com a casa, la junta sempre va complir amb tots nosaltres. Érem un grup molt maco”

Joan Saló, temporada 58-61: “Les tàctiques de Joan Agusti (pare) no les vaig comprendre fins al cap uns anys, ell anava més adelantat que ningú aquella època”

Volem agraïr la feina de l’Associació d’Exjugadors de la Unió Esportiva Olot, i sobretot la tasca del president, ex porter, Pep Solés. Podeu seguir el seu compte a twitter, on fan difusió de la història del Club -@exjugadorsueolo-.

Info: @UEO1921