Els grups de Show, la gran fi de festa de l’Artístic aquest cap de setmana

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Palau Sant Jordi de Barcelona acull les proves de grups petits el dissabte i de grups grans el diumenge

Els clubs espanyols i italians, els grans favorits en la lluita pel títol mundial en les dues competicions

Si vols, podràs gaudir de les retransmissions en directe en vídeo per streaming a través de elgarrotxi.cat

Les proves de Show, unes de les més esperades del programa de l’Artístic, arriben aquest cap de setmana al Palau Sant Jordi per posar el tancament a les dues últimes jornades d’aquesta disciplina. El component d’espectacularitat que aporten les patinadores amb les seves precises i vistoses coreografies converteix aquesta modalitat en una de les que més expectació desperten entre els aficionats, que tindran l’ocasió de presenciar la històrica pugna entre els grups espanyols i italians per la medalla d’or.

Dissabte a les 20:25 hores serà el torn dels grups petits, formats per entre 6 i 12 patinadores. En aquesta prova, els equips espanyols del CP L’Aldea, CPA Gondomar i PA Maçanet intentaran desbancar les italianes del Roma Roller Team, vigents campiones del món, i les del Division, guanyadores de la medalla d’or als World Roller Games d’Nanjing 2017. Entre les aspirants al títol també destaquen les patinadores del Club Regatas Saldanha da Gama brasiler.

Els grups grans de Show, formats per entre 16 i 32 patinadores, posaran el colofó ​​als World Roller Games diumenge a les 19:05 en un Palau Sant Jordi que es preveu que s’ompli de gom a gom. Sens dubte, un espectacle del més alt nivell per acomiadar un esdeveniment que al llarg d’11 dies celebra els Campionats del Món d’11 disciplines dels roller sports amb la participació de més de 4.000 esportistes de més de 80 països dels cinc continents.

L’expectació per veure els grups grans de Show és màxima. La lluita prevista entre el CPA Olot, 12 vegades campió del món, les sis últimes consecutives, i el CPA Girona, actual campió d’Europa, constitueix un al·licient extra per incentivar una competició del més alt nivell. Aquests dos grups van rivalitzar als Campionats del Món de Nanjing 2017 i l’any passat a La Vendée, amb triomf del CPA Olot en ambdues ocasions. No obstant això, el CPA Girona ha derrotat aquest any a les seves màximes rivals al Campionat d’Europa i al Campionat d’Espanya. El tercer equip espanyol en discòrdia és el Reus Deportiu.

Els dos grups espanyols no han de perdre de vista a les italianes del Royal Eagles, que van obtenir el tercer lloc al Mundial de 2018 i l’Europeu d’aquest any, ni a les del Diamante. En definitiva, un còctel perfecte per posar el fermall d’or als World Roller Games 2019.

info i fotos: World Roller Games Barcelona 2019 / J. Monfort