Els italians de La Sportiva, guanyen a Pardines

Comparteix-ho amb els teus amics:

Les germanes Baus (Aligots) primeres en femení.

L’entorn de la Serra Cavallera, a Pardines (Ripollès), ha sigut per tercer any consecutiu la seu del Rogaine organitzar per Aligots i puntuable per la Copa Catalana de Rogaine i la Copa Iberogaine. A més, enguany, ha estat l’entrenament oficial pel mundial de la modalitat que es farà el proper agost a La Molina (Ripollès). Aquest fet ha motivat la presència de múltiples equips estrangers, sobretot a la categoria de 8h. També es va disputar la modalitat de 4h, de caire més popular.

A la categoria absoluta masculina els guanyadors han estat els italians de La Sportiva Emiliano Corona i Andrea Villa (314 punts). La segona plaça ha estat pel letó Andris Ansaberg (campió del món el 2017) i l’estonià Sander Mirme amb 292 punts. I el podi l’han completat el finès Tommy Tölkkö i el català Marc Deu amb 288 punts. Van sumar els mateixos que Albert Herrero i Aurelio Olivar, però en menys temps.

En categoria femenina el triomf ha estat per les locals Laura Baus i Clàudia Baus (209 punts), per davant de Cristina Rico i Raquel Vicente del NonStop Aventura (147 punts) i Anna Illa i Joana Martí (132 punts).

Pel que fa a la categoria mixta, triomf pel també Aligot Sergi Oliveras fent parella amb Mireia Via. Aquest jove duet ha fet una gran carta de presentació de cares al Mundial d’Agost. Han sumat 266 punts, 5 més que els actuals campions mundials en categoria mixta veterans Valters Kaminskis i Anita Liepina. El tercer lloc ha estat per Vanessa Andreu i Daniel Mauri amb 181 punts.

En categoria veterans (majors de 40 anys) el triomf en fèmines ha estat per Jana Kink i Kirty Rebane (196 punts), en masculí per Mikko Eklund i Juha Skinnari (274 punts) i en categoria mixta per la parella Irita Pukita i Guntars Mankus (260 punts). Gunta Lebedoka i Viesturs Ziedins han guanyar la categoria Superveterans amb 151 punts.

Pol Canosa i Mar Serrallonga han guanyat la categoria Joves-Adults (amb un menor d’edat a l’equip) sumant 190 punts i l’equip Andreu Aliu, Paula Padilla i Adrià Tormos han guanyat la categoria Júnior (tots els components menors d’edat) amb 108 punts.

La cursa es va disputar en unes condicions meteorològiques força favorables amb sol i sense vent. Però la baixa temperatura i la presència de neu a partir dels 1700 m d’alçada van convertir en molt dures algunes zones, sobretot en les hores en que la competició es va disputar sense sol.

Comparteix-ho amb els teus amics: