Els Mercats de la Cuca de Torelló estrenen format aquest diumenge amb el Cucaprevera

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els Mercats de la Cuca estrenen un nou format aquest diumenge 20 de setembre, amb el Cucaprevera. El col·lectiu Artpicnics, organitzador dels Mercats, han decidit que els Mercats de la Cuca tindran una edició per cada estació de l’any, coincidint amb festes locals. Aquest diumenge es farà el Cucaprevera, a les 10 del matí, a la plaça Vella, que inclourà un recital de poesia en homenatge a Maria Font.

A partir d’ara, en comptes de fer un Mercat de la Cuca al mes, se’n farà un a cada estació de l’any: per la tardor, coincidint amb l’Aplec de Rocaprevera; a l’hivern, per Nadal; a la primavera, per Sant Jordi; i a l’estiu, pel Festus. D’aquesta manera, els organitzadors creuen els Mercats de la Cuca poden tenir més lluïment i més ressò.

Els Mercats de la Cuca volen potenciar el contacte directe entre l’autor i el comprador, promocionant l’atractiu de Torelló i el seu nucli antic i col·laborant omplir el temps d’oci dels diumenges al matí. També es vol incentivar la demostració de treballs en directe i del procés creatiu que hi ha al darrera del resultat final d’una obra. La participació als Mercats de la Cuca està oberta a totes les persones que tinguin obra pròpia i no disposin de negocis propis establerts.

cucaprevera_poesia