Els Mossos d’Esquadra detenen 12 persones i recuperen 40 telèfons mòbils sostrets durant el festival Tomorrowland 2019

Comparteix-ho amb els teus amics:

Durant l’esdeveniment, que va aplegar unes 15.000 persones, els Mossos van detenir 9 persones per furtar telèfons mòbils, dels quals se’n van recuperar 40

A més a més, es van detenir tres persones més, una per un delicte contra la salut publica i dos més per ordres de recerca i detenció

Els Mossos d’Esquadra van realitzar un dispositiu conjunt de seguretat amb la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet en el marc de la celebració del festival de música electrònica Tomorrowland 2019 del passat cap de setmana en el Parc de Can Zam d’aquesta localitat.

El dispositiu es va saldar amb la detenció durant la matinada de diumenge de 12 persones, la majoria de nacionalitat colombiana. Nou d’ells van ser detinguts com a presumptes autors dels delictes de furt de telèfons mòbils. La majoria de les detencions van estar possibles gràcies a la col·laboració del personal de seguretat del mateix festival, que en detectar-los donaven avís als agents de policia. En concret, a una parella els hi van trobar 9 telèfons a sobre que havien estat robats durant tota la nit.

Agents de l’Àrea de Recursos Operatius (ARRO), que també van participar en el dispositiu, van detenir un altre home, també de nacionalitat colombiana, per un delicte de tràfic de drogues, l’home venia diferents tipus de droga (cocaïna i marihuana entre d’altres) a l’interior del recinte. Dues persones més van resultar detingudes durant el festival per ordres de recerca i detenció.

Així mateix els agents van realitzar tres denúncies per tinença i consum a la via pública de substàncies estupefaents i armes i també dues denúncies per falsificació d’entrades.

Efectius de la policia local del municipi van aixecar quatre actes per diverses infraccions de les ordenances municipals.

Els arrestats van passar a disposició judicial el dilluns 29 de juliol davant el jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

A la present edició s’ha detectat una disminució de gairebé el 60 % de les denúncies rebudes per sostracció de telèfons en relació a l’edició de l’any anterior. Els agents treballen ara per tal d’identificar els propietaris de les terminals per fer entregar dels telèfons tot i que moltes ja han estat retornades.

Comparteix-ho amb els teus amics: