Els Mossos d’Esquadra detenen un home per sostreure objectes que després venia per internet

Comparteix-ho amb els teus amics:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vic van detenir el passat 2 de març, un home de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Garriga, com a presumpte autor d’un delicte continuat de furt. La investigació es va iniciar el 7 de febrer d’enguany quan el responsable d’una botiga de material esportiu de Vic va denunciar que li havien sostret dues pales de pàdel valorades en 660 euros.

Foto 1

Les primeres gestions dutes a terme per part dels investigadors van permetre identificar l’autor i descobrir que estava donat d’alta a més d’una pàgina d’internet de compravenda de segona mà. Els agents van comprovar que el sospitós tenia més de 20 objectes exposats per un valor aproximat d’uns 5.000 euros.

El passat 2 de març es va localitzar i detenir al presumpte autor del furt quan es trobava estacionat amb el seu vehicle a l’aparcament d’un establiment comercial de Malla (Osona). A l’interior del vehicle se li va intervenir dues pales de pàdel, una de les quals corresponia plenament amb una de les sostretes a Vic.

Posteriorment, es va esbrinar que l’altra pala havia estat furtada dies abans en una botiga del Vendrell, fet que demostra la gran mobilitat geogràfica que tenia arreu de Catalunya.

El mateix dia es va realitzar una entrada i perquisició en el domicili del detingut, ubicat a la Garriga, en el qual els agents van localitzar un total de 71 objectes presumptament procedents de diferents il·lícits penals, tals com pales de pàdel, càmeres de fotos, dispositius GPS i màquines d’afaitar, entre d’altres.

Tot apunta que el detingut furtava els objectes i després els posava a la venda per internet a través de pàgines de compravenda. La investigació continua oberta per tal d’esbrinar la procedència dels objectes intervinguts en el domicili del detingut i retornar els objectes sostrets als seus legítims propietaris.

El detingut va passar el dia 5 de març a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.