Els Mossos disparen a l’aire en veure’s envoltats quan volien identificar i detenir un home

Comparteix-ho amb els teus amics:

Dos agents de paisà dels Mossos han realitzat un tret a l’aire aquest dissabte a la matinada al barri del Bon Pastor de Figueres, a l’Alt Empordà, en veure’s envoltats quan volien identificar i detenir un veí de la ciutat, de 29 anys, amb tres ordres de recerca vigents. Els fets han succeït a la una de la matinada quan els policies patrullaven per aquest barri. Quan els agents han volgut aturar el jove per identificar-lo, l’home ha fugit corrent. No obstant això, els policies han aconseguit atrapar-lo i ha estat llavors, quan veïns de la zona han començat a envoltar-los per impedir que el duguessin a la comissaria. Davant d’això, un dels policies ha llançat un tret a l’aire.

Els fets han succeït aquesta passada nit, pels volts de la una de la matinada. Els policies, que anaven de paisà, havien localitzat un home, veí de Figueres, a qui constaven tres ordres de crida i recerca vigents. Quan han intentat identificar-lo, l’home ha fugit corrents però els policies han aconseguit atrapar-lo. Ha estat llavors quan diversos veïns de la zona, que han vist els fets, han començat a envoltar els agents.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, els policies han demanat recolzament a altres patrulles però finalment, davant l’actitud dels veïns i per preservar la seva integritat física, han llançat un sol tret a l’aire. Posteriorment, els agents han aconseguit emportar-se l’home detingut cap a la comissaria.