Els Mossos investiguen la mort per un tret d’un caçador a la Cerdanya

Comparteix-ho amb els teus amics:

La víctima estava acompanyada de dos caçadors més en una zona de Prats i Sansor

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un caçador aquest dijous al vespre en un vedat de Prats i Sansor (Cerdanya). Els fets van passar a les vuit del vespre després d’una jornada de caça en una zona coneguda com la muntanya Torrelles. La víctima anava acompanyada de dos caçadors més i van abatre un cabirol. En un moment donat l’home es va acostar al cotxe i per causes que no estan clares el rifle de caça es va disparar i el caçador va resultar mort, segons han confirmat els Mossos. La víctima és un home de mitjana edat que va anar a caçar amb un parent i un altre caçador de la Cerdanya, segons ha avançat el Segre. El jutjat de guàrdia de la Seu d’Urgell ha decretat el secret de les actuacions.

Segons el diari Segre a causa del tret l’home va quedar malferit. Els Mossos i el serveis sanitaris van anar al lloc però no van poder fer res per salvar-li la vida. També s’hi va atansar un vehicle del parc del bombers voluntaris de Bellver.

La investigació està oberta a diverses hipòtesis i haurà d’aclarir si l’escopeta es va disparar sola en impactar contra terra o en alguna part del vehicle o perquè algú l’estava manipulant. Barcelona (ACN).