Els nedadors del Club Natació Castellfollit destaquen en el Campionat Provincial Aleví de Natació

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest passat dissabte a la piscina del G.E.I.E.G es va celebrar el Campionat Provincial de natació en categoria aleví. El Club Natació Castellfollit hi ha participat amb sis nedadors: Laura Nieto, Núria Masó, Clàudia Oliveras, Marc Serret, Arnau Vila i Adrià Martinez, acompanyats per l’entrenador Pere Vilà.

IMG-20140405-WA0003

Els nedadors del Club Natació Castellfollit han tingut una participació brillant, ja que els resultats obtinguts han estat molt bons. Un total de quatre medalles i 11 diplomes de finalistes és l’excel·lent bagatge aconseguit.

Cal destacar la gran actuació de l’Arnau Vila amb un títol de Campió Provincial en la prova dels 50 mtes papallona i els dos tercers llocs en 50 mtes esquena i 50 mtes lliures. També la Claudia Oliveras va pujar al pòdium amb un meritori tercer lloc en la prova dels 50 mtes. Papallona.

IMG-20140405-WA0001

També felicitar a les nedadores Ivet Navarro – Cecilia Aguilar – Mireia Reverter – Sofia Castelló que el passat 29 de març van batre el rècord de club en el relleu de 4 x 200 mtes lliures en categoria 14/15 anys i absolut. Cal dir que el rècord absolut superat era de l’any 1993.