Els nous vestidors s’inauguraran diumenge 25 de gener

Comparteix-ho amb els teus amics:

UE Olot: Una part de la primera fase de la remodelació de l’Estadi Municipal ja és una realitat. El proper diumenge 25 de gener, coincidint amb el partit matinal entre l’Olot i el Saragossa B, es presentaran en societat els nous vestidors, ubicats darrere la zona de tribuna i amb un túnel per accedir directament a la gespa.

bona1-768x403

Els nous vestidors seran inaugurats de forma oficial el proper diumenge 25 de gener abans del partit entre la UEO i el Saragossa B (12h), corresponent a la Jornada 22 del campionat de lliga. Els jugadors, però, encara es canviaran en les instal·lacions actuals a l’espera de l’adequació total de la nova infraestructura. D’aquesta manera es dóna per finalitzada la part inicial de la primera fase d’una de les reformes més necessàries per al club. La nova “casa” dels jugadors té una superfície d’uns 100 metres quadrats i està situada al costat del nou Parc de Bombers d’Olot, just darrere de la tribuna i amb unes escales que baixen cap a un túnel subterrani per accedir directament al terreny de joc.

bona2

bona3

L’acte d’inauguració comptarà amb la presència del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, i de l’alcalde de la ciutat d’Olot, Josep Maria Corominas, a més de tots els membres de la junta directiva del club encapçalada pel president Joan Agustí.