Els olotins Marià Clavell amb el Malla H.C. i Laia Mitjà amb el C.H. Banyoles guanyen la primera Lliga Espanyola de Horseball

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els olotins Marià Clavell amb el Malla H.C. i Laia Mitjà amb el C.H. Banyoles guanyen la primera Lliga Espanyola de Horseball

Els passats 18, 19 i 20 de setembre es van celebrar a Madrid, les tres últimes jornades de la I Lliga Espanyola de Horseball, que van quedar pendents a causa de l’COVID 19. La competició es va desenvolupar sota estrictes mesures de seguretat que van obligar els jugadors a no llevar-se la màscara ni tan sols durant el desenvolupament dels partits.

En la categoria d’Elit el Horseball Malla Club amb l’olotí Marià Clavell a les seves files, es va emportar el títol després d’arribar a Madrid com a líder i guanyar els tres partits que els hi quedaven per jugar. En la darrera jornada disputada, havia empatat amb Les Alforges de Camós, cedint un punt i afegint emoció a aquestes últimes jornades, ja que tant el CEEC de Cardedeu com el UCJC Sport Club de Madrid també arribaven amb opcions de guanyar aquesta primera lliga de horseball. Però el Malla no va fallar i es va imposar amb autoritat primer davant els Arklys de Madrid amb el resultat de 16 a 0, després contra el UCJC per 16 gols a 4 i finalment contra l’equip de Horseball Iruña per 12 a 5.

Marià Clavell va ser el màxim anotador del seu equip amb un total de 26 gols, quedant tercer en la llista de màxims golejadors. L’equip el formen també, Bruno Cabau, Gil Carbonés, Roger Garcia, Arnau Santané i Carles Vilà.

En categoria femenina, el Club Horseball Banyoles, on des d’aquesta temporada hi juga l’olotina Laia Mitjà, també partia com a líder amb un punt d’avantatge respecte al CEEC de Cardedeu. Cap dels dos equips ha perdut cap punt en aquestes últimes jornades, així que el Banyoles ha pogut mantenir el seu avantatge i proclamar-se campió d’aquesta primera Lliga Espanyola de Horseball. Divendres va guanyar a l’Arklys de Madrid per 18 a 1, dissabte contra les Glitters de Palència per 7 a 3 i finalment a l’equip de Galícia per 4 gols a 1.

La Laia ha contribuït amb 6 gols durant el campionat i juntament amb ella l’equip va estar format per Justine Ammann, Electra Dumons, Laura Font, Andrea Iglesias, Irene Menéndez i com a entrenador Pau Crous.

Esperem que en pocs dies, s’iniciï de nou la II Lliga Nacional de Horseball 2020-21, amb aquest bon nivell de joc que millora a cada temporada que passa.

Info i foto: Anna Plana