Els regants jubilats tornen a arranjar una part del canal de regatge dels horts de Besalú

IF
Comparteix-ho amb els teus amics:

Fa pràcticament un any, que una bona colla de regants, gairebé tots jubilats, van fer un arranjament força important al canal de regatge dels horts de la vila que hi ha vora el Fluvià.

Malauradament, ara fa unes tres setmanes hi va haver un altre problema important. S’havia trencat una part del tub que, partint del canal principal, porta l’aigua per regar als canalets/recs més petits dels diferents horts.

El problema principal era però com arribar al lloc de la trencadissa. Hi havia uns dos-cents /tres-cents metres amb molta bardissa i vegetació selvàtica de tota mena.
Durant una setmana uns set o vuit d’aquests regants han desembardissat el camí per arribar-hi , i amb l’ajuda final d’una màquina, s’ha pogut canviar el tros de tub trencat i també desembussar-lo bé.

Això es va acabar ahir dijous, 29 d’octubre, a la tarda. Des de llavors, gràcies a l’esforç i dedicació d’una bona colla de voluntaris, encapçalats pel president de la Junta de Regants, Sr. Josep Güibas, tornen a tenir aigua per regar als horts de Besalú.

User Comments

User Comments

WP_20151028_16_10_35_Pro (1)

WP_20151028_16_10_19_Pro