Els Reis d’Orient porten la màgia i la il·lusió a Sant Jaume de Llierca

Comparteix-ho amb els teus amics:

Nens i nenes han pogut veure els Reis d’Orient en un campament ple de sorpreses, enguany amb un espectacle pirotècnic inclòs

Els ajudants dels Reis Mags de Sant Jaume de Llierca va decidir transformar la tradicional cavalcada per adaptar-la a les restriccions de la Covid-19.

L’activitat ha consistit en un recorregut lineal per la Plaça de l’Ajuntament, on han aparegut personatges màgics i patges que han meravellat als més petits. Nens i nenes han pogut accedir acompanyats dels pares fins a l’espai habilitat per veure Melcior, Gaspar i Baltasar, respectant la distància de seguretat per la pandèmia. La visita al Campament Reial es realitzava per franges d’edat, evitant d’aquesta forma les aglomeracions.

Molts infants han anat a visitar el campament amb el tradicional fanalet de Sant Jaume, enguany un arbre de nadal, que aquests dies han pogut anar a buscar a l’ajuntament i han elaborat amb els pares.

Al voltant de les 6 de la tarda, l’alcalde Jordi Cargol va entregar les claus del poble als Reis d’Orient i va desitjar que el 2021 sigui un any de recuperació i també d’esperança. Per la seva banda, els Reis Mags van entregar una carta per a tots els infants del poble que van poder recollir al final del recorregut.

Segons Cargol, “La proposta ha ofert a petits i grans la possibilitat de gaudir de la jornada més màgica de l’any i mantenir viva la il·lusió malgrat la pandèmia”. Enguany els Reis Mags ens han ofert un espectacle pirotècnic que ha il·luminat de colors el cel del nostre poble”, ha afegit Cargol.

El consistori ha agraït als col·laboradors i ajudants dels Reis d’Orient l’organització d’aquesta activitat que enguany s’ha hagut d’adaptar a les mesures de seguretat del covid-19.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos i vídeos de la Nit de Reis a Sant Jaume de Llierca

Info: Ajunt. Sant Jaume de Llierca
Fotos: Lluís Bosch

Comparteix-ho amb els teus amics: