Els veïns de l’Avinguda Sant Jordi es reuneixen per buscar solucions

Comparteix-ho amb els teus amics:

La plataforma ciutadana No és un vial, és un carrer!, va organitzar una reunió veïnal per explicar les solucions que prometen les diferents formacions polítiques, i la propera acció al carrer

La Plataforma No és un vial, és un carrer!, va convocar als veïns aquest dijous al local del carrer Iu Pasqual 23 d’Olot, per compartir el balanç del camí fet des del dia que ens vam presentar. En va fer un repàs de la cronologia de l’abans i l’ara de la problemàtica. I sobretot, s’explicava les respostes comparades de diferents formacions polítiques que concorren a eleccions municipals.

S’han adreçat a les cinc formacions municipals (PSC, ERC, JxCAT, Olot en Comú i la CUP), en forma de preguntes sobre els dos eixos que reivindiquem: accions per a la millora dels carrers afectats, i compromisos que se centren a prioritzar la circumval·lació de la ciutat. També es va explicar què s’està planejant per a la propera acció reivindicativa.

4000 signatures que seguiran augmentant

Des de l’aparició de la plataforma, No és un vial, és un carrer!, és portaveus dels veïns i veïnes cansats de patir una deficient planificació en mobilitat, que ha castigat especialment els barris que travessen l’Avinguda Sant Jordi a funcionar com una carretera de trànsit pesant tot i ser simples carrers urbans. I per si no fos prou, sense pal·liatius que els facin més habitables. També ho són dels qui hi veuen una vergonya col·lectiva i una molèstia personal.

De la consciència que desperta la situació en dona idea el nombre de signatures aconseguides fins ara. S’han assolit més de 4.000, una quantitat que encara ha de créixer i que confirma el que tothom sap: és un problema de primera magnitud que ve de lluny i que satura paciències.

Plataforma No és un vial, és un carrer!

Comparteix-ho amb els teus amics: