Els volcans inspiren l’ampolla de Nadal de Sant Aniol

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els volcans inspiren l’ampolla de Nadal de Sant Aniol

L’aigua mineral de Sant Aniol és coneguda per ser l’única de la península que es filtra a través de roques volcàniques, fet que li aporta la seva gran puresa i singularitat. Aquest esperit volcànic, a més de les seves excel·lents qualitats, converteixen Sant Aniol en l’aigua dels principals restaurants d’alta cuina, incloent-hi gran quantitat de restaurants amb estrella Michelin. Però l’aigua de Sant Aniol no només és coneguda per això, sinó també pels extraordinaris dissenys de les seves ampolles (premi LAUS 2006) que, cada Nadal, sorprenen amb nou disseny d’edició limitada.

L’exclusiva ampolla de Nadal del 2020 ha estat creada pel dissenyador Saül Gordillo inspirant-se en els volcans del territori de La Garrotxa, allà on neix l’aigua de Sant Aniol. L’ampolla uneix disseny amb l’esperit volcànic característic de Sant Aniol, esperit que aquest any, més que mai, no només és volcànic, sinó també de superació.

L’ampolla d’edició limitada de Sant Aniol és senzilla, molt elegant i delicada; amb ella i l’aigua que hi conté, una de les aigües més singulars del món, podreu gaudir d’unes festes nadalenques volcàniques.