Els Xucu-Pà volen reeditar amb CD “Ja estem encinta” amb l’ajut d’un micromecenatge

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els Xucu-Pà amb l’ajut de la famosa plataforma web de micromecenatge Verkami volen treure amb CD partir de les gravacions originals, la versió que es va fer a les hores amb cinta de casset sis cançons que portava per títol “Ja estem encinta”. Aquest casset està esgotat des de fa anys i no ha estat mai reeditat en CD ni el disc de vinil.

En aquest treball es troben cançons clàssiques de la banda com:

ANNA O CURES DE YOGURT
L’ESCAUFA-BARGUETES
É MODA SER GRAS
VOLS VENIR A MARINA AMB MI?
MORRUS
SI LES MIRADES XINESSIN

Les aportacions que es facin serviran per passar el màster del disc a LP i CD, i fabricar-ne les noves còpies. Volen arribar als 2000 euros per fer realitat aquest somni i depenent de les quanties hi haurà diferents regals o retribucions.

El LP i CD a finals de setembre estaria acabat i la venda es faria per aquest nadal.

Vídeo: Presentació del concert a Olot de Xucu-Pà (Març 2015)
[vimeo url=”https://vimeo.com/121232553″ width=”560″ height=”315″]

Xucu-pà va néixer a principis dels vuitanta fent versions però de seguida van començar amb les pròpies composicions amb un caràcter molt local – que defineixen com a garrotxinisme universal- i que van etiquetar com a “rock bacó”. Peculiars en el fons i en la forma, ells mateixos es defineixen com una rara avis i afirmen: “fèiem cançons i tocàvem per passar-ho bé i, si de passada algú més es divertia encara millor”. La banda es va dissoldre arran de la mort d’en Pam Vila.

00104032015