Emotiu homenatge a la gent gran de Sant Jaume de Llierca

Comparteix-ho amb els teus amics:

El diumenge passat, 16 d’octubre, Sant Jaume de Llierca va acollir un seguit d’actes adreçats a les persones grans del municipi.

Aquesta edició va tenir un format molt diferent arran de la situació creada per la pandèmia, per tant, no va ser acte multitudinari com ho és cada any. Es va celebrar la tradicional, totes les persones homenatges van poder recollir el vermut de festa i gaudir-lo a casa seva i, a la tarda, es va poder gaudir amb un concert amb el grup Copèrnic que va encisar als assistents amb el seu repertori.

Com a novetat, enguany es van visitar els hereus i les pubilles de la gent gran a casa seva. L’Hereu i Pubilla 2020 Angel Anguita i Maria Costa,i aquest 202 el guardó ha estat per Juan Arias i Margarita Badosa

Segons Jordi Cargol, alcalde del municipi, “Aquesta és una festa molt important per Sant Jaume. Aquest homenatge és la manera que té el poble de reconèixer tot l’esforç que ha fet la nostra gent gran per construir un futur millor”. “Gràcies a tots ells i elles  per transmetre optimisme i esperança al nostre entorn en aquest temps tant complicat” ha afegit Cargol. Veure fotos aquí.

Info: Ajunt. Sant Jaume de Llierca

Comparteix-ho amb els teus amics: