Empreses de la Garrotxa comencen la vacunació dels seus treballadors al mateix centre de treball

Comparteix-ho amb els teus amics:

Empreses de la Garrotxa conencen la vacunació dels seus treballadors als mateix centres

Algunes grans empreses sobretot del sector de l’alimentació a la Garrotxa, ja han començat a vacunar als seus treballadors directament en les seves instal·lacions, per tal d’oferir la seva plena col·laboració en la campanya d’immunització massiva de la població i amb l’objectiu d’accelerar l’administració de la vacuna als treballadors complint tots els protocols de l’autoritat sanitària.

La vacunació en els mateixos centres de treball evitarà el desplaçament de treballadors i per tant evitar les aglomeracions i concentracions massives de persones en els centres de vacunació. Com a norma general s’aplicaria la vacuna Janssen, d’una sola dosis.

3 milions de persones ja tenen la pauta completa de vacunació a Catalunya

El procés de vacunació no s’atura i aquest dissabte s’ha assolit la xifra de 3 milions de persones que tenen la pauta completa de vacunació a Catalunya. A banda, també aquest matí s’ha passat de les 7 milions de vacunes administrades. Unes dades que demostren l’esforç dels professionals de la salut, especialment de l’atenció primària, i el compromís i la responsabilitat de la ciutadania per la campanya de vacunació.

Salut va obrir aquesta setmana l’última franja d’edat que quedava pendent, la de 16 a 29 anys. Això implica que tots els nascuts fins al 2005 ja es poden vacunar.

Dades de vacunació actuals a la Garrotxa:

Garrotxa (56613 habitants)
Vacunats amb la 1a dosi: 30329 (53.57%)
Vacunació completa: 22424 (39.60%)

Dades incidència Covid a la Garrotxa:

Índex de risc: 500.50 (Molt alt)
Casos diagnosticats amb PCR últims 7 dies: 114
Taxa de reproducció de l’epidèmia: (rho7): 2.01*
*L’epidèmia creix si és superior a 1.

Comparteix-ho amb els teus amics: