En Jaumet presenta el seu tercer conte, “El Boscarró i els gegants de pedra”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Pel desembre cultural els carrers, places i monuments del municipi de Sant Joan les Fonts s’omplen per gaudir de diverses activitats relacionades amb la cultura.

Durant aquest proper cap de setmana seguirem la programació d’activitats amb la presentació del llibre de Josep Oliveras, Manel Soler i Lurdes Masmitjà titulat “El pas de les guerres a Sant Joan les Fonts” el dissabte 22 de desembre a les sis de la tarda al Monestir, amb vernissatge i música en directe a càrrec de Laura Plasència i Elisa Planagumà.

El diumenge 23 de desembre a dos quarts de cinc de la tarda al Centre Sociocultural, tindrà lloc la celebració del 40è aniversari de l’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts, on es lliuraran els premis del Concurs de postals hivernals de l’escola i es comptarà amb la presència dels fundadors de l’escola i la Directora Territorial de Cultura, Carme Renedo.

Tot seguit, a dos quarts de sis, al mateix Centre Sociocultural, hi haurà la presentació del conte infantil “El Boscarró i els gegants de pedra” de la col·lecció Els contes d’en Jaumet. En aquest tercer exemplar la figura més entranyable de la faràndula santjoanenca, en Jaumet, descobrirà el patrimoni volcànic del municipi, la presentació anirà a càrrec d’Alma i la Mar de Contes i comptarà amb la presència de l’autora, Maria Vidal, i l’il·lustrador, Tomàs Vidal. Hi haurà berenar per a tots els assistents.

Dilluns, dia 24 de desembre, a les dotze de la nit es celebrarà la tradicional Missa del Gall amb música a càrrec de Clara Sánchez-Castro i Elisa Planagumà, amb coca i xocolata per a tots els assistents.