En marxa el nou aparcament del polígon del Pla de Baix d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Compta amb un total de 125 places a disposició de les empreses del polígon industrial els dies laborables i, els festius, per a les famílies dels usuaris de les instal·lacions esportives del camp del Morrot.

Aquesta setmana ha entrat en funcionament el nou aparcament del polígon del Pla de Baix d’Olot. Situat al costat del camp de futbol del Morrot, la instal·lació va sorgir com a iniciativa impulsada des de Noel Alimentària, Olot Meats i l’Ajuntament d’Olot.

A finals d’any van començar els treballs que han finalitzat aquests dies amb la posada en marxa de l’aparcament per donar resposta a les necessitats detectades al poligon. Compta amb 125 places que, de dilluns a divendres, estan a disposició dels treballadors/es de les empreses del polígon del Pla de Baix. Els dies festius i els caps de setmana hi podran estacionar els seus vehicles els acompanyants dels esportistes que utilitzin la zona esportiva del Morrot; un espai molt freqüentat pels jugadors, familiars i aficionats dels equips de futbol que utilitzen aquestes instal·lacions.