En marxa els casals d’estiu de la Vall d’en Bas. Inscripcions obertes del 4 al 14 de juny

Comparteix-ho amb els teus amics:

En marxa els casals d’estiu de la Vall d’en Bas. Inscripcions obertes del 4 al 14 de juny

Després de mesos on la incertesa i els dubtes havien pres tot el protagonisme a la quotidianitat, i malgrat que aquest any arribem tard per la situació provocada per la pandèmia sanitària; s’acosta l’estiu, és temps de casals.

Des de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, portem mesos treballant per tal d’oferir-vos el millor casal possible. Certament i com ja és sabut, aquest any cal posar la màxima atenció en la salut de totes i tots, així ho entenem i així ho farem, però també pensem que infants i joves, mereixen gaudir, en la mesura del possible, d’un estiu de lleure educatiu. Així mateix, la nostra voluntat és oferir aquest servei a totes les famílies, per atendre les seves necessitats i, en definitiva, que aquests puguin tenir opcions en els mesos d’estiu.

L’oferta d’activitats d’aquest any pateix importants canvis que esperem que entengueu. Malgrat això, seguim oferint casal per petits, casal per mitjans, casal per grans, casal de joves i brigades joves.

Us podeu descarregar la Guía d’Estiu de La Vall d’en Bas fent clic aquí.

Així doncs, a partir d’aquest dijous 4 de juny, obrim termini d’inscripcions a totes les activitats (casals i brigades) fins el diumenge 14 de juny. Per primera vegada, les inscripcions es faran on line mitjançant una plataforma digital molt senzilla i intuïtiva que trobareu fent clic aquí i, en cas de necessitat, presencialment a l’ajuntament, en horari de 9h a 14h, de dilluns a divendres, dins les pròpies dates d’inscripció.

Del 4 al 14 de juny, les inscripcions s’obren per (seguint aquests ordre de prioritat i segons ordre d’inscripció):

1. Per a persones empadronades a La Vall d’en Bas
2. Per a persones escolaritzades a les escoles de La Vall d’en Bas
3. Per a persones que treballen a la Vall d’en Bas
4. Per a persones no residents amb família a la Vall d’en Bas

Els dies 15 i 16 de juny s’obriran les inscripcions per a la resta de persones i en funció de les places que quedin lliures.

Els casals, aquest any, seran molt diferents, amb moltes mesures de seguretat malgrat que el risc 0 no existeix: distanciament, grups reduïts, etc. però des de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas farem tot el possible per seguir posant l’educació i l’infant i jove al centre.

Ajudem-nos, i fem que sigui un estiu complert, viu, actiu i creatiu.

Si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb el tècnic d’Educació i Joventut al correu educacioijoventut@vallbas.cat o al telèfon 628 253 001.

Per si és del vostre interès, a partir del dimarts 2 de juny es publicarà la guia d’estiu de les activitats de lleure educatiu de tota la Garrotxa.

Us deixem un vídeo tutorial que es va fer amb el format de casals normal. Esperem que us serveixi de suport si us fa falta, però recordeu que el que hi surt, no s’adiu a l’oferta que finalment s’ha pogut concretar. Igualment, el tutorial us servirà per anar seguint els passos necessaris alhora de fer les inscripcions.

Info: Ajunt. La Vall d’en Bas