En marxa la primera fase del Pla d’Asfalts de diversos carrers d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Amb una inversió de 150.000 euros permet la millora de més de 7.000 metres2 de superfície de diferents sectors d’Olot

Al mes de juny van començar les obres de millora del carrer Sant Cristòfor. S’hi està construït plataforma única en el tram de la via que connecta amb el carrer Pardal. L’actuació forma part de la primera fase del programa de conservació i millora de la infraestructura viària de la ciutat, que també ha suposat treballs d’asfaltat al carrer Sant Feliu.

El carrer Bisbe Serra, la ronda Fluvià, el carrer Roses i la rotonda de la carretera Sant Joan amb l’avinguda Europa són altres espais on aquest estiu es concentra el Pla d’Asfalts. També s’ha arranjat el ferm dels carrers Masia, Navarra i carretera de Sant Joan on s’han arranjat flonjalls en el paviment.

En aquests moments s’està a l’espera que finalitzin les obres del carrer Sant Cristòfor, la ronda Fluvià i el condicionament amb plataforma única el carrer Les Medes.

En total s’ha pavimentat 7.186 metres2 de superfície en una primera fase del Pla d’Asfalts d’aquest 2019, que ha tingut un pressupost de 150.000 euros. L’Ajuntament d’Olot destina cada any un mínim de 250.000 euros a la conservació i millora del paviment i de les voreres de la ciutat. En els últims anys, s’hi ha invertit més d’un milió i mig d’euros. A més de l’asfaltat dels carrers, el programa també contempla la supressió de barreres arquitectòniques amb l’arranjament de voreres.

Comparteix-ho amb els teus amics: