En marxa les obres del nou camp de futbol del Sant Pere Màrtir

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els treballs permetran la renovació total del camp de futbol de gespa artificial de les instal·lacions del Pic del Bac.

L’alcalde d’Olot en funcions, Josep M. Corominas, ha visitat aquest matí el camp de futbol de Sant Pere Màrtir. A les instal·lacions del Pic del Bac, i acompanyat del president del Joventut Sant Pere Màrtir, Josep Coromina, ha pogut comprovar l’estat de les obres de renovació del terreny de joc.

Els treballs consisteixen en la retirada de l’actual gespa artificial, la millora de la xarxa de drenatge a partir de la construcció de drenatges interiors, la instal·lació d’un sistema de reg a partir de canons perimetrals i la col·locació de gespa artificial de nova generació que garantirà una òptima pràctica esportiva.

Les dimensions del camp de futbol que es construeix són les següents: constarà de 93,31m x 55,25m de superfície de gespa artificial que permetrà un terreny de joc de Futbol 11 (88,31m x 52,25 m) i dos camps de joc de Futbol 7 (52,25 x 33,04 m).

La gespa artificial que s’hi instal·larà serà d’última generació. En concret es projecta la instal·lació d’un producte combinat de fibrilat i monofilament de 60 mm d’alçada.

Els treballs van començar la setmana passada i és previst que finalitzin a mitjans del mes de juliol. Tenen un cost de 215.611 euros, import que inclou el manteniment de les instal·lacions durant els propers 4 anys. L’Ajuntament d’Olot, mentrestant, està ultimant gestions amb la Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana i Espanyola de Futbol per poder accedir a properes convocatòries de subvencions.

El Joventut Sant Pere Màrtir podrà disposar del nou terreny de joc coincidint amb el seu 50è aniversari. Actualment el club compta amb 14 equips i prop de 200 jugadors.

Info i fotos: Ajunt. Olot