En pocs dies es podria fer públic la suspensió de la Rua de Carnaval d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

A falta de confirmació oficial per part del CIT, en l’última reunió amb les colles, ja es donava per fet que la rua del carnaval d’Olot se suspenia.

A poc més de cinc mesos de la celebració dels carnavals, El Centre d’Iniciatives Turístiques (CIT) ha realitzat una reunió amb les colles de la comarca per valorar si suspèn la rua del Carnaval d’Olot. A causa de la COVID-19, les colles tenen dificultats per organitzar amb l’actual normativa sanitària, balls, disfresses i carrosses, i dubten que siguin a temps per les dates assenyalades de celebració. Per altra banda, la celebració de la rua comportaria una gran acumulació de públic al llarg del recorregut.

Així i tot, no es descarta, es poguessin fer o redefinir, altres actes relacionats amb el carnaval. La decisió de la suspensió encara no està pressa de manera oficial per part del CIT, però és molt probable que en pocs dies es faci públic. Algunes colles de la comarca ja donen per suspesa via xarxes socials la rua.

De moment, els grans carnavals de Torelló i Platja d’Aro no han suspès els seus actes centrals, que tindran lloc en tots dos municipis el 13 de febrer, altres llocs com Roses, Blanes, Lloret, Tossa i el Vendrell l’han suspès, Sitges ho decidirà en els propers dies. En llocs com Palamós, Vilanova i la Geltrú, estan estudiant en altres formules o activitats.

RELACIONAT: