Encara queden places per anar a la manifestació a Estrasburg

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Assemblea Nacional Catalana facilita el transport de la ciutadania cap a Estrasburg en la manifestació del proper 2 de juliol. Autocar i vol xàrter, les opcions més viables.

El proper 2 de juliol a les 12 h, el Consell per la República ha convocat una concentració al pont Josep Bech, cantonada amb Rue Lucien Febvre, davant del Parlament Europeu, a Estrasburg, amb motiu de la presa de possessió dels nous eurodiputats. L’Assemblea, com a membre del Consell, hi participarà activament, i està coordinant i organitzant busos i vols xàrter per desplaçar-se cap a la ciutat francesa.

Actualment, hi ha una trentena d’assemblees territorials que estan organitzant autocars per arribar cap a les 9 h, hora de trobada. A continuació, es poden consultar quines. Tot just al costat, s’hi troba un correu electrònic per poder-hi contactar i reservar plaça.

L’Assemblea també posa a disposició vols xàrter. Per reservar plaça, cal trucar al telèfon 93 655 98 57 en el següent horari: de dilluns a divendres de 9 h a 13.30 h i de 16 h a 20 h i els dissabtes de 9 h a 13.30 h. Es recomana fer-ho tan aviat com sigui possible, per assegurar plaça.