Endesa reforma un tram de la línia de mitja tensió a Vilobí d’Onyar millorant la qualitat del servei de 2.321 clients

Comparteix-ho amb els teus amics:

La companyia Endesa ha finalitzat recentment la reforma d’una línia de mitja tensió al seu pas pel municipi de Vilobí d’Onyar, a la comarca de la Selva. Els treballs han tingut un cost de 8.968 euros i suposen una millora de la qualitat del subministrament que reben 2.321 clients repartits en cinc municipis de la comarca: Caldes de Malavella, Riudellots de la Selva, Santa Coloma de Farners, Sils i Vilobí d’Onyar. Les tasques s’han realitzat a la urbanització Can Terré on s’han substituït dos suports de fusta per un de metàl·lic i s’han canviat els antics aïlladors de vidre per uns de més lleugers i amb major resistència a les inclemències meteorològiques, actes vandàlics o els trets de caçadors.

En concret, els treballs s’han focalitzat en substituir dos suports de fusta per un de metàl·lic i, al mateix temps, canviar els antics aïlladors de vidre per uns de nous que són polimèrics. Aquests nous elements estan fabricats a partir d’un compost de fibra de vidre i silicona, són més lleugers i tenen major resistència a les inclemències meteorològiques com la calamarsa, les pedregades o els llamps. A més, són més forts davant d’actes vandàlics o els trets de caçadors.

Des de la companyia assenyalen que l’objectiu de la intervenció és reforçar la infraestructura de la línia de mitja tensió que surt de la subestació de Sils i té una extensió total de 25 quilòmetres aportant alimentació a uns 20 centres de transformació. El cost dels treballs – que ha estat aportat íntegrament per la firma- s’emmarquen dins dels plans de manteniment que Endesa té previst realitzar a les seves instal·lacions per garantir una millor qualitat i continuïtat del servei.